Pui cu sos alb si ciuperci

Se spala pulpele sau pieptul de pui si se sterge cu un prosop de bucatarie. Ardeiul se taie bucati mai mari si ciupercile felii subtiri. Pulpele se fi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 pulpe superioare de pui sau 1 piept de pui
  • 8 ciuperci mai mari
  • 1 ardei gras verde
  • 200 ml smantana
  • 300 ml apa
  • 4 catei de usturoi
  • Piper alb

Mod de preparare

Se spala pulpele sau pieptul de pui si se sterge cu un prosop de bucatarie. Ardeiul se taie bucati mai mari si ciupercile felii subtiri. Pulpele se fierb in apa si se scot. Separat calesti ardeiul in putin ulei de masline dupa care adaugi ciupercile si mai calesti. Apa in care a fiert puiul se lasa pe foc sa mai scada. Se adauga smantana si putin piper. Se misca tigaia pentru a se mesteca sosul. Se lasa putin sa se ingroase. Se pun in sos ardeiul si ciupercile si se mai fierb cateva minute. Se pun si pulpele impreuna cu usturoiul zdrobit cu lama cutitului. Se mai fierb impreuna putin.


Se serveste cu garnitura de orez aromat cu putin curry.

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors