Untul se pune la topit intr-o craticioara,puiul se portioneaza in cubulete, si se adauga peste unt, pana cand acesta isi schimba culoare. Cand bucatil
Untul se pune la topit intr-o craticioara,puiul se portioneaza in cubulete, si se adauga peste unt, pana cand acesta isi schimba culoare.
Cand bucatile de pui se imbiba cu untul topit, se adauga uleiul ca sa nu se prinda de tigaie.
Ceapa se taie marunt, si se pune la rumenit impreuna cu piperul si frunzele de dafin in sosul pe care l-a lasat puiul.
Cand ceapa devine translucida, se adauga puiul in oala si se acopera cu apa.
Carnea se mai fierbe 10 min, dupa care se adauga morcovul ras si cartofii taiati cubulete.
Completati cu apa sa fie cu 2 degete deasupra cartofilor, apa sa nu fie rece, sa fie calduta se mai fierb 15-12 min.
Cand cartofii sunt fierti se adauga smantana amestecata cu faina. Se inglobeaza lingura cu lingura amestecand tot timpul.
Asteptam sa dea in 2-3 clocote pana se ingroasa sosul.
Se adauga mararul tocat fin, se acopera oala cu un capac.
Pofta buna!
Reteta a fost propusa de pe forum culinar.ro
Alte retete cu gasiti aici:
,
,
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post