Pui cu smantana si verdeata

Pentru pui cu smantana si verdeata carnea se spala si se taie felii. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea de pui se frige, se adauga sare, piper, smantana.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de pui (piept) - 700 g
  • smantana - 200 g
  • ulei - 50 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru pui cu smantana si verdeata carnea se spala si se taie felii. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea de pui se frige intr-o tigaie cu ulei, se adauga sare, piper, smantana si se fierb impreuna cateva minute. Se presara patrunjel verde.

Puiul cu smantana si verdeata se serveste cald, cu garnitura de legume sau cartofi natur.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada din piept de pui

Un mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii!

Rulada din piept de pui
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide