Pui cu smantana si ciuperci

Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele. Il punem la prajit in ulei incins cu capac. Cand e gata se scoate pe o farfurie in acelasi ulei se prajes

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 200 gr smantana
  • 200 gr ciuperci
  • 1 legatura marar
  • ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • sare piper
  • delicat

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele. Il punem la prajit in ulei incins cu capac. Cand e gata se scoate pe o farfurie in acelasi ulei se prajesc ciupercile care au fost taiete iar cand au lasat zeama se pune si ceapa taiata marunt. Cand sunt gata ciupercile se pune o lingura de faina, o ceasca de supa de pui sau concentrat. Se condimenteza se adauga smantana si carne, se lasa sa dea un clocot si se opreste. Se adauga mararul tocat marunt.


Aceasta reteta a fost postata pe blogul dumitrufelicia

Alte retete culinare recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ficatei de pui cu ciuperci in sos alb

A vazut mama la tv o reteta asemanatoare si m-am gandit sa o incerc si eu. A iesit tare gustoasa!

Ficatei de pui cu ciuperci in sos alb
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide