Pui cu smantana

Pieptul de pui se taie fasii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Intr-o tigaie se caleste ceapa cu usturoiul si cand devin aurii se adauga puiul. Can

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. piept de pui dezosat
  • 2 cepe mari
  • o capatana usturoi
  • 500 gr. smantana groasa
  • sare
  • piper alb
  • Delikat

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Intr-o tigaie se caleste ceapa cu usturoiul si cand devin aurii se adauga puiul. Cand sunt gata, se adauga smantana, sare, piper si Delikat. Se mai fierbe 10 minute.
Se serveste pe pat de orez.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala