Pentru pui cu rosii si verdeata carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pui cu rosii si verdeata carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc, li se taie capacul, se scot semintele, se scurg de suc si se aseaza intr-o tava cu 30 g de untura sau ulei si putina apa. Apoi se introduc la cuptor 5 minute. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza cu 50 ml apa. Faina se cerne. Bucatile de pui se inabusa impreuna cu ceapa in 50 g untura sau ulei si 50 ml apa intr-un vas acoperit. Cand carnea este aproape gata, se scoate separat; se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, suc de la rosii, jumatatea de cub MAGGI, 250 ml apa fiarta si se mai fierb 8 minute. Sosul obtinut se strecoara peste bucatile de pui. Se adauga zahar, rosii, sare si piper si se gratineaza la cuptor cca 8 minute.
Puiul cu rosii si verdeata se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post