Pui cu rosii si ciuperci

Se toaca marunt ceapa si se pune in tigaie la calit. Se taie bucati mici pieptul de pui si se pune in tigaie dupa ce s-a calit ceapa. Dupa ce s-a cali

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare dezosat
  • o ceapa
  • o cutie de rosii decojite
  • o cutie ciuperci
  • 4-5 catei de usturoi
  • condimente (Secretul gustului
  • boia de ardei iute
  • piper
  • busuioc)
  • sare

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa si se pune in tigaie la calit. Se taie bucati mici pieptul de pui si se pune in tigaie dupa ce s-a calit ceapa. Dupa ce s-a calit si puiul, se adauga ciupercile taiate, rosiile si condimentele. Se lasa cam 15 min pe foc, se adauga usturoiul si se mai lasa 5 min.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala