Pui cu rosii si cartofi

Se curata si se pun cartofii la fiert in apa cu sare 10 minute. Se scot, se trec sub un jet de apa apoi se pun intr-o cratita. Pulpele spalate se praj

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 pulpe pui
  • 1 kg cartofi
  • 8 rosii
  • 1 ardei iute
  • 1 catel usturoi
  • busuioc si patrunjel

Mod de preparare

Se curata si se pun cartofii la fiert in apa cu sare 10 minute. Se scot, se trec sub un jet de apa apoi se pun intr-o cratita. Pulpele spalate se prajesc 5 minute in usturoi si ardei iute. Apoi se pun in aceasi cratita peste cartofi. Rosiile taiete pe jumatate, busuiocul, ardeiul iute si usturoiul se introduc in cratita peste care se toarna ulei. Rosiile se introduc dedesupt. Totul se da la cuptor pentru 90-120 minute. La sfarsit se presara cu patrunjel.


Alte retete culinare recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)

Această rețetă delicioasă ii aparține d-nei Anișoara Ursan și mi-a făcut cu ochiul în revista Cărticica...

Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide