Pui cu rosii

Se curata puiul, se taie in bucati si se inabusa in putin ulei. Separat se caleste ceapa in ulei, se pune faina, se rumeneste putin si se toarna peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 kg. rosii
  • 2 buc. ceapa
  • 5 dl ulei
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se curata puiul, se taie in bucati si se inabusa in putin ulei. Separat se caleste ceapa in ulei, se pune faina, se rumeneste putin si se toarna peste pui. Rosiile spalate se taie in doua si se pun peste pui o data cu sarea si piperul. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba inabusit la foc potrivit 20-30 minute. Daca este nevoie, se adauga citeva linguri de apa. Se mai da intr-un clocot, se presara cu patrunjel verde si se serveste.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu bezea si capsuni

In viziunea mea un tort/desert bun atat pentru copii cat si pentru cei mari trebuie sa contina doua elemente esentiale:...

Tort cu bezea si capsuni
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala