Pui cu piersici

Pieptul de pui se taie in felii de cca. 100 g bucata, se bate putin si se prasara cu condimente. Carnea se prajeste 10-15 minute intr-o tigaie, in ule

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.5 kg de pui
  • 1 pachet de condimente pentru friptura de pui
  • 0.15 l ulei de masline
  • 800 g de piersici/sau compot
  • 300 g de branza Trapista
  • 2 kg de cartofi
  • 100 g margarina
  • 2 cesti de smantana
  • 20 g de sare
  • piper alb

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in felii de cca. 100 g bucata, se bate putin si se prasara cu condimente. Carnea se prajeste 10-15 minute intr-o tigaie, in ulei de masline. (Se lasa la prajit mai putin timp decat de obicei, datorita urmatorului pas)

Intr-o tava unsa cu ulei se aliniaza feliile de carne prajita si pe fiecare felie se aseaza o jumatate de piersica fara samburi. Deasupra se razuieste branza Trapista si se pune la copt la 175 grade C timp de 6-8 minute.
Alte retete mancaruri recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala