Pentru pui cu orez si sos suprem carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Morcovii, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza.
Pentru pui cu orez si sos suprem carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Morcovii, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ouale se trec sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Lamaia se spala, se extrage sucul. Faina se cerne. Bucatile de carne se fierb in apa cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga ceapa, morcovi si telina. Bucatile de carne fierte se scot separat intr-un vas; supa rezultata se strecoara. Orezul se inabusa in 50 g untura sau ulei, se adauga cantitatea de apa necesara fierberii, cubul MAGGI, sare dupa gust si se fierbe la cuptor cu vasul acoperit. Din 50 g untura sau ulei, faina dizolvata in supa rece si 500 ml supa se prepara un sos, la care se adauga galbenusurile de ou, suc de lamaie si sare dupa gust.
Puiul cu orez si sos suprem se serveste cald, cu sos deasupra si garnitura de orez.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post