Pui cu nuca de cocos

Nuca de cocos se da prin razatoare, se amesteca cu lichidul ei, cu scortisoara, enibahar, cuisoare si sare. Puiul se taie, se spala, se trece prin so

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 nuca de cocos
  • 1 pui
  • 2 cepe
  • 3 lingurite scortisoara
  • 2 linguri unt
  • ienibahar
  • cuisoare
  • sare si piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Nuca de cocos se da prin razatoare, se amesteca cu lichidul ei, cu scortisoara, enibahar, cuisoare si sare. Puiul se taie, se spala, se trece prin sosul preparat anterior si se rumeneste in ulei incins.

Ceapa se taie si se caleste separat, apoi se adauga puiul. Se acopera

totul cu apa si se lasa la foc mic pana ce carnea fierbe bine. Se scoate si

se pune pe platoul de servit, presarandu-se peste pui amestecul de nuca

si unt.


Aceasta reteta a fost preluata din cartea "365 de retete afrodiziace – Mircea Georgescu", publicata de editura Meteor Press.

Alte retete culinare pe care vi le recomandam

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

Această prăjitură este după o rețetă clasică și delicioasă, perfectă pentru cei care iubesc combinația dintre...

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide