Pui cu morcovi si parmezan

Aveti si voi zile in care ati gati ceva bun, dar nu aveti chef sa stati in bucatarie? Puiul cu morcovi si parmezan este o mancare delicioasa si rapida.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui taiata cubulete (piept sau pulpe dezosate)
  • 1 morcov maricel
  • 2 lingurite de pesto de busuioc
  • paste
  • cascaval

Mod de preparare

Aveti si voi zile in care ati gati ceva bun, dar nu aveti chef sa stati in bucatarie? Sau ati manca o mancare calda, usoara, dar nu aveti chef sa va chinuiti langa aragaz? Daca da, atunci stiti cat de dificil este sa incropesti ceva foarte rapid.

Tocmai de aceea va mai prezint o idee de mancare foarte rapida, foarte gustoasa, chiar daca nu este cea mai aspectuoasa mancare cu putinta!

Caliti morcovii in putin ulei pana incep sa lase culoare. Puneti peste ei carnea si caliti in continuare pana carnea se patrunde. Adaugati putin pesto si amestecati bine. Intre timp fierbeti pastele si razaliti parmezan. Peste pastele scurse adaugati puiul, morcovii si sosul lasat si amestecati bine.


Serviti puiul cu morcovi cu parmezan presarat din belsug deasupra. Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Vis de cocos

Atat va spun "delicioasa"!

Prajitura Vis de cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide