Pui cu mere si nuca

Pulpele sarate se pun intr-o tava cu putina apa si se introduc in cuptorul incins, pentru 35-45 de minute, pana se rumenesc. Separat, merele se feliaz

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2 mere mari
  • 100 gr unt
  • scortisoara
  • sare

Mod de preparare

Pulpele sarate se pun intr-o tava cu putina apa si se introduc in cuptorul incins, pentru 35-45 de minute, pana se rumenesc. Separat, merele se feliaza si se pun la prajit, intr-o tigaie cu putin unt. Se adauga nuca, scortisoara si se tine pe foc pana se transforma totul intr-un sos.
Pulpele de pui se servesc cu sosul de mere si nuci.

Alte retete:

Curcan umplut

Ciorba radauteana

Piftie de curcan

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide