Puiul cu mazare si morcovi in sos de smantana este o mancare delicioasa, usor de pregatit, perfecta pentru o masa echilibrata.
Puneti puiul la prajit in unt. Trebuie sa puneti destul de mult unt sau sa adaugati pe parcurs pentru ca untul va fi folosit la sos.
Conserva de morcovi si mazarea puneti-o la incalzit intr-o alta cratita. Adaugati putin unt (15 g) si un cub de zahar (sau o lingurita de zahar).
Retrageti cratita de pe foc cand mazarea este fiarta sau amestecul este destul de fierbinte. Strecurati legumele.
In momentul in care puiul este gata, scoateti-i pe o farfurie si separat, intr-o cana, puneti untul ramas. Puneti la incalzit smantana si adaugati untul din cana. Amestecati timp de 2-3 minute. Sosul este gata.
Reteta Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana a fost propusa de irina.d pe forum culinar.ro
Serviti puiul si legumele acoperite cu sos. Pofta buna!
Zilele trecute am vazut un tort decorat in genul acesta si mi-a placut enorm. Asa ca, mi-am luat pere si am inceput sa...
Desert tort cu pere, nuci si crema caramel