Pui cu mazare

Se pregateste puiul iar cand s-a prajit, se scoate pe o farfurie. Separat se pregateste mazarea: se curata de teci, se spala cu apa rece si se pune la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 kg de mazare
  • sare
  • marar tocat
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingura de bulion

Mod de preparare

Se pregateste puiul iar cand s-a prajit, se scoate pe o farfurie. Separat se pregateste mazarea: se curata de teci, se spala cu apa rece si se pune la fiert cu apa rece. Se fierbe o jumatate de ora, dupa care se adauga sare si o lingurita de zahar. Cand mazarea este fiarta, se pun bucatile de carne in oala impreuna cu uleiul in care s-au prajit. Se adauga o lingura de bulion desfacut in apa rece si se continua fierberea inca o jumatate de ora.
Mancarea se serveste cu mult marar tocat deasupra.

Alte retete:

Mazare cu aripioare

Piept de pui cu dovlecel si mazare

Mazare cu carne de porc

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu branza la cuptor

de trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)

Paste cu branza la cuptor
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide