Pentru puiul cu marar si dovlecei se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, cu o ceapa taiata marunt si faina. Se rad dovleceii, se taie in bucati potrivite.
Pentru puiul cu marar si dovlecei se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, cu o ceapa taiata marunt si faina. Se rad dovleceii, se taie in bucati potrivite, iar daca sunt in floare, se lasa intregi. Se pun in cratita cu bucatile de pui, se lasa sa se rumeneasca circa un sfert de ora, se adauga apoi cateva linguri de apa si se fierb inabusit. Se pune sare. Dupa gust se pot adauga 2 — 3 linguri de smantana inainte de a servi la masa.
Puiul cu marar si dovlecei se poate servi cu smantana.
Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...
Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar