Mie imi place combinatie de dulce cu carne asa ca am pus in practica o reteta de pui cu topinambur, varza de bruxelles si portocale.
Pieptul de pui l-am spalat si l-am fiert timp de 5 minute in apa cu putina sare. Varza de bruxelles am curatat-o de frunzele vested si am fiert-o si pe ea putin in apa cu sare (cam 3 minute). Ceapa si usturoiul le-am taiat solzisor, ghimbirul l-am razuit, portocala am curatat-o de coaja si am taiat-o cubulete iar topinamburul l-am spalat, curatat si facut cubulete. Intr-un castron am pus ceapa, usturoiul, topinamburul, ghimbirul, portocala si pieptul de pui. Deasupra am pus bucatele de unt, sare si piper si le-am amestecat putin. Punem totul intr-un vas termorezistent si adaugam varza scursa de apa.
Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute maxim. Serviti cald cu smantana sau branzeturi deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post