Pui cu legume preparate in bere

Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete mici. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se amesteca bucatelele de pui cu usturoi. Se adauga otet

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 punga de legume amestecate
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • sos de soia
  • otet balsamic
  • codimente (sare
  • piper
  • amestec de ierburi)
  • bere blonda

Mod de preparare

Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete mici.

Se curata usturoiul si se taie marunt.

Se amesteca bucatelele de pui cu usturoi.

Se adauga otet balsamic, sos de soia, piper, sare si se amesteca bine.

Se lasa la rece pentru 10-15 min.

Se unge o tigaie inalta cu ulei de masline si se lasa la incins.

Se adauga carnea si se lasa la rumenit (amestecind din cind in cind) pina se aureste.

Se adauga legumele si bere cit cuprinde.

Se lasa la foc potrivit cam 20 min, amestecind din cind in cind.


Pofta buna!

Reteta Pui cu legume preparate in bere a fost propusa de chefu pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sufleu cu ficatei

Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...

Sufleu cu ficatei
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide