Se taie carnea si se inabuse in untura, dupa care se adauga putina apa pana se inmoaie. Separat in restul de untura se insabuse legumele taiate marunt
Se taie carnea si se inabuse in untura, dupa care se adauga putina apa pana se inmoaie.
Separat in restul de untura se insabuse legumele taiate marunt. Apoi adaugi faina desfacuta in apa, verdeata si se potriveste cu sare.
Se da totul la cuptor pentru cateva minute.
Se serveste cu smantana.
Pofta buna!
Alte retete culinare delicioase:
Placinta cu legume si pui,
Placinta cu carne si ciuperci,
Placinte Englezesti
Burek cu carne,
Tochitura de pui,
Papricas de pui cu smantana
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala