Se pun pulpele de pui intr-o cratita, in ulei si apa. Se pregatesc galustele din faina, ou si apa prin amestecare continua. Cind pulpele sint fierte
Se pun pulpele de pui intr-o cratita, in ulei si apa. Se pregatesc galustele din faina, ou si apa prin amestecare continua. Cind pulpele sint
fierte se ia cu lingurita din aluatul de galuste format mai inainte si se introduce in mincare. Se lasa la fiert pina se fierb si galustele. Se adauga vegeta dupa gust si mararul.
Se serveste mincarea calda, cu salata
Vișinata de casă este o o băutură alcoolică de culoare roşie sau roz, foarte aromată, cu un gust dulce, fructat, care...
Visinata de casaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa