Pieptul de pui se taie in bucati de 2 – 3 cm, se inmoaie cu usturoi in lapte aromat, apoi se scurge. Carnea se prajeste in jumatate din ulei, s
Pieptul de pui se taie in bucati de 2 – 3 cm, se inmoaie cu usturoi in lapte aromat, apoi se scurge. Carnea se prajeste in jumatate din ulei, se condimenteaza cu sare si se da aroma cu busuioc, se adauga apa de un deget si se lasa sa fiarba.
In uleiul ramas se prajeste fasolea verde curatata cu usturoiul ramas, se sareaza si se fierbe.
La sfarsit, carnea de pui se amesteca cu fasolea, se stropeste cu smantana, se incalzesc impreuna. Se serveste presarat cu patrunjel verde.
Alte retete recomandate
Tocanita legume
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie