Pieptul de pui se spala, se zvanta si se taie in 10 felii. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Menta proaspata se taie marunt. Jumatate din c
Pieptul de pui se spala, se zvanta si se taie in 10 felii. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Menta proaspata se taie marunt. Jumatate din cantitatea de iaurt cu usturoi, curry, boia, cuisoare se amesteca si formeaza marinata, in care se tine pieptul timp de 3 ore la frigider. Pieptul de pui marinat se coace 30 minute la foc moderat, intr-o tava cu ulei, acoperita cu folie de aluminiu. Peste cuscus se adauga supa fierbinte, se acopera vasul si se lasa 5 minute in repaus, pana se absoarbe lichidul, apoi se adauga coriandru, restul de iaurt si frunze de menta.
Se serveste piept fript cu garnitura de cuscus.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios