Pui cu ciuperci si slanina

Se prajeste puiul in putin ulei pe ambele parti pina este rumenit; se scoate si se pune deoparte. Se pune slanina si se prajeste de jumatate apoi se a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr. slanina afumata
  • o jumatate ceapa taiata marunt
  • 6 bucati de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 cana vin alb
  • 2 rosii taiate marunt
  • 10 ciuperci taiate felii
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prajeste puiul in putin ulei pe ambele parti pina este rumenit; se scoate si se pune deoparte. Se pune slanina si se prajeste de jumatate apoi se adauga ceapa si se continua prajirea. Se sdauga faina si se mai prajeste putin amestecind. Se introduce puiul rumenit, usturoi, vin, rosii, ciuperci, o jumatate cana apa, sare si piper dupa gust. Se fierbe la foc mic 10-15 minute.
Se serveste cu cartofi piure.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide