Pui cu ciuperci si mustar

Pieptul de pui se taie felii, se bat cu ciocanul pentru carne si se sareaza. Se unge fiecare felie cu mustar si se dau prin faina

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 5 kg ciuperci
  • 5 litru smantana
  • 1 ceapa mijlocie
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • mustar

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii, se bat cu ciocanul pentru carne si se sareaza. Se unge fiecare felie cu mustar si se dau prin faina, se prajesc in ulei incins pe ambele parti, apoi se scot pe un servet.

În uleiul ramas se caleste ceapa si ciupercile taiate marunt, se condimenteaza si se lasa sa fiarba, apoi se pune smantana si se amesteca.

Într-un vas de yena se aseaza alternativ carne, ciuperci, astfel ca deasupra sa ramana un strat de ciuperci. Se coace la foc mic 40 de minute.
Alte retete culinare recomandate

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors