Pui cu ciuperci si mustar

Pieptul de pui se taie felii, se bat cu ciocanul pentru carne si se sareaza. Se unge fiecare felie cu mustar si se dau prin faina

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 5 kg ciuperci
  • 5 litru smantana
  • 1 ceapa mijlocie
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • mustar

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii, se bat cu ciocanul pentru carne si se sareaza. Se unge fiecare felie cu mustar si se dau prin faina, se prajesc in ulei incins pe ambele parti, apoi se scot pe un servet.

În uleiul ramas se caleste ceapa si ciupercile taiate marunt, se condimenteaza si se lasa sa fiarba, apoi se pune smantana si se amesteca.

Într-un vas de yena se aseaza alternativ carne, ciuperci, astfel ca deasupra sa ramana un strat de ciuperci. Se coace la foc mic 40 de minute.
Alte retete culinare recomandate

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu mascarpone, piersici si migdale

Prajitura aceasta pe cat de simpla este, pe atat de buna! Pufoasa, o crema aromata de mascarpone cu vanilie, piersici...

Desert prajitura cu mascarpone, piersici si migdale
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide