Pui cu ciuperci

Se dezoseaza carnea si se taie in bucati late, apoi se infasoara fiecare bucata in felii de costita ca pe clatite. Se fixeaza cu scobitori, se pun in

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 copane sau 4 buc. piept de pui
  • 4 felii subtiri de costita
  • o conserva de ciuperci conservate (sau 400 gr. ciuperci proaspete)
  • o ceapa
  • 1 pahar cu smintina
  • 1 pahar cu untura

Mod de preparare

Se dezoseaza carnea si se taie in bucati late, apoi se infasoara fiecare bucata in felii de costita ca pe clatite. Se fixeaza cu scobitori, se pun in tava si se dau la cuptor pentru 30 de minute. Se caleste apoi in grasime ceapa tocata marunt, se scoate pe un platou, apoi se pun la calit ciupercile, se adauga sare si piper si se acopera vasul lasat la foc mic. Intre bucatile de carne se pun ciupercile cu ceapa si se mai lasa la cuptor timp de 5 minute.
Serviti cu smintina

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Friganele

Azi am avut pofta de sandwich-uri calde, iar Meri mi-a zis sa le fac sub forma de friganele si am executat. :)

Friganele
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide