Pui cu cirese

Se curata bine puiul, se taie bucati, si se sareaza. Se incalzeste untul intr-o tigaie. Se prajeste usturoiul zdrobit si se pun bucatile de pui in ti

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui cam de 1 kg
  • 30 dg cirese
  • 1 dl cherry
  • 4 dg unt
  • 1 catei de usturoi
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 buchet de frunze de patrunjel
  • 1 varf de ghimbir
  • 1 lingurita de curry

Mod de preparare

Se curata bine puiul, se taie bucati, si se sareaza. Se incalzeste untul intr-o tigaie. Se prajeste usturoiul zdrobit si se pun bucatile de pui in tigaie, se frig pe ambele parti. Se aseaza carnea intr-un vas termorezistent, se scot semintele din cirese si se pun printre carnea de pui. Se condimentreaza dupa care se stropeste cu mustarul amestecat cu cherry. Se acopera vasul si se prajeste timp de 40 de minute.
Alte retete mancaruri recomandate

Ciulama de ciuperci

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Plăcintă cu piept de pui şi legume

O plăcintă delicioasă, care te scoate din impas atunci când nu ai prea mult timp la dispoziţie, iar ingredientele sunt...

Plăcintă cu piept de pui şi legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide