Pui cu cascaval

Se imparte fiecare piept de pui in 4 bucati, asezonam cu sare si piper, dam prin faina, prin ou si prin cascaval. Punem bucatile de carne, una langa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 bucati de piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • 300 g cascaval
  • sare
  • piper
  • faina
  • putin unt
  • pesmet

Mod de preparare

Se imparte fiecare piept de pui in 4 bucati, asezonam cu sare si piper, dam prin faina, prin ou si prin cascaval. Punem bucatile de carne, una langa alta, inghesuite, intr-un vas yena, uns cu unt si presarat cu pesmet, presaram deasupra cascaval si il prajim in cuptor.

Se serveste atat calda cat si rece, dar se taie mai bine daca s-a racit putin. Se foloseste orice garnitura. Daca pieptul este taiat in bucati mai mici este necesar mai mult cascaval dar este mai gustos. Se poate prepara si din piept de curcan.

Alte retete recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors