Pui cu cartofi la cuptor

Se transeaza puiul si se lasa la macerat cu delikatul, vinul, piperul si usturoiul pisat cateva ore. Se aseaza puiul in tava pentru cuptor facandu-i i

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui mare
  • 8 cartofi
  • delikat
  • piper
  • o caciulie usturoi
  • jumatate pahar de vin
  • zeama de portocale(nu e obligatoriu)

Mod de preparare

Se transeaza puiul si se lasa la macerat cu delikatul, vinul, piperul si usturoiul pisat cateva ore. Se aseaza puiul in tava pentru cuptor facandu-i incizii in care se pun bucatele mici de usturoi. Se pune zeama pe care a lasat-o puiul si zeama de portocale uniform peste pui. Se taie cartofii in felii rotunde care se pun printre bucatelele de pui si se da la cuptor.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Plăcinte pizza - Gustarea rapidă și inedită

Încearcă o combinație inedită de plăcinte pizza și astfel obții o gustare rapidă și elimini risipa alimentară....

Plăcinte pizza - Gustarea rapidă și inedită
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide