Pui crocant la cuptor cu parmezan si pesmet

Pieptul de pui se taie bucatele. Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper. Prin aceasta compozitie se taval

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Jumatate piept de pui
  • 2 oua
  • 100 g parmezan
  • 100 g pesmet
  • ulei de masline
  • boia dulce
  • sare si piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucatele.

Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper.

Prin aceasta compozitie se tavalesc bine bucatile de piept de pui.

Separat se bat cele doua oua cu sare si piper.

Prin ouale batute se da bucatile de pui.

Parmezanul si pesmetul se pun intr-o punga, se adauga bucatile de pui si se amesteca bine.

Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor (200 grade Celsius) pentru 45 de minute.


Se poate servi cu conopida murata.

Pofta buna!

Reteta Pui crocant la cuptor a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro

Alte retete cu piept de pui gasiti aici:

Piept de pui umplut cu ciuperci ,

Rulada din piept de pui,

Piept de pui la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare

Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide