Pui crocant cu pesmet

Pieptul de pui se taie betisoare cat un deget de groase, apoi se face un amestec din chili, boia si rozmarin, sare si piper. Se pune peste pui si se

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept pui
  • boia dulce
  • chili
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • faina
  • pesment

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie betisoare cat un deget de groase, apoi se face un amestec din chili, boia si rozmarin, sare si piper. Se pune peste pui si se amesteca. Cantitatile sunt in functie de cat de picante sau nu doriti sa fie degetelele. Eu le-am facut mai condimentate. Se bat ouale se adauga faina si se face o compozie ca pentru snitele, insa se adauga si aici aceleasi condimente in afara de boia+ cimbru. Se trec degetele de pui prin pesmet si compozita de ou si se prajesc in mult ulei.


Se servesc alaturi de cartofi prajiti sau cartofi taranesti. Aceeasi reteta se mai poate face si pe gratar fara a le mai trece prin compozitia de ou asta in cazul in care evitati prajelile.

Alte retete recomandate:

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciabatta cu masline

O reteta de ciabatta usoara si ultra rapida, fara maia.Tot ce avem de facut este sa amestecam aluatul cu o lingura, apoi sa...

Ciabatta cu masline
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala