Pui crocant cu pesmet

Pieptul de pui se taie betisoare cat un deget de groase, apoi se face un amestec din chili, boia si rozmarin, sare si piper. Se pune peste pui si se

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept pui
  • boia dulce
  • chili
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • faina
  • pesment

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie betisoare cat un deget de groase, apoi se face un amestec din chili, boia si rozmarin, sare si piper. Se pune peste pui si se amesteca. Cantitatile sunt in functie de cat de picante sau nu doriti sa fie degetelele. Eu le-am facut mai condimentate. Se bat ouale se adauga faina si se face o compozie ca pentru snitele, insa se adauga si aici aceleasi condimente in afara de boia+ cimbru. Se trec degetele de pui prin pesmet si compozita de ou si se prajesc in mult ulei.


Se servesc alaturi de cartofi prajiti sau cartofi taranesti. Aceeasi reteta se mai poate face si pe gratar fara a le mai trece prin compozitia de ou asta in cazul in care evitati prajelile.

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors