Pui Calypso

Pentru pui Calypso se pune uleiul in tava si se adauga pulpele de pui. Se adauga condimentele, cate putin din fiecare sau dupa gust.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 1 lingura de ulei
  • paprika
  • sare
  • usturoi pudra
  • 1/4 cup piper
  • pudra de ceapa
  • paprika iute
  • oregano
  • cimbru

Mod de preparare

Pentru puiul Calypso se pune uleiul in tava si se adauga pulpele de pui. Se adauga condimentele, cate putin din fiecare sau dupa gust.
Se poate lasa cam o jumatate de ora ca sa patrunda aromele. Se da la cuptor pana s-au rumenit pulpele.


Pulpele de pui la cuptor se servesc cu orez.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar

Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar O garnitura colorata, numai buna de savurat...

Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide