Puiul se taie in patru. Se striveste usturoiul, se amesteca cu coriandrul, zeama de lamaie si chili pudra. Bucatile de pui se asaza in castron si se
Puiul se taie in patru. Se striveste usturoiul, se amesteca cu coriandrul, zeama de lamaie si chili pudra.
Bucatile de pui se asaza in castron si se freaca cu sosul marinat, se lasa la odihna cel putin 4 ore, se intorc din cand in cand. Se incalzeste cuptorul la 175°C. Bucatile de carne se curata de condimente si se ung cu miere. Tava se introduce in cuptor pe gratarul din mijloc, se frige 30 – 40 de minute.
Pana se frige carnea, nucile caju, coriandrul, zaharul, laptele de cocos si zeama de lamaie se mixeaza. Se adauga supa de carne incalzita. Se zdrobeste usturoiul, se spala patrunjelul, se taie marunt si se adauga la sos. Ardeiul iute se taie in rondele si se presara la servire pe farfuriile cu mancare.
Pentru garnitura asortata, se taie ceapa marunt, ciupercile, felii, la fel si rosiile.. Ceapa se caleste in tigaie in lapte de cocos incalzit. Se adauga ciupercile si porumbul de lapte pitic, se continua inca 4 minute.
La sfarsit, se adauga rosiile felii, se dau in clocot cu celelalte ingrediente. Bucatile de carne se asaza in farfurii cu sos de jur-imprejur, iar garnitura alaturi, aranjata estetic. Se orneaza cu rondele de lamai.
Alte mancaruri recomandate
Friptura de vita la cuptor
Vinete cu maioneza
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post