Pui balsamic cu verdeturi

Se ia pieptul de pui, se spala si se taie bucatele. Se presara cu sare si piper, se pune in tigaia cu ulei incins, se pune capac si se lasa pentru vr

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg piept de pui
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • o crengura de rozmarin
  • 4-5 frunzulite salvie
  • 200 g salata
  • 60 ml otet balsamic

Mod de preparare

Se ia pieptul de pui, se spala si se taie bucatele. Se presara cu sare si piper, se pune in tigaia cu ulei incins, se pune capac si se lasa pentru vreo 10 minute amestecand din cind in cind .

Intre timp se taie rozmarinul si salvia. Se adauga otetul, rozmarinul, salvia si salata in tigaie.

Se amesteca astfel incat puiul sa ajunga deasupra salatei. Se acopera si se da deoparte 1-2 minute, sa se inmoaie salata .

Se pot servi cu Paste cu rosii si anghinare.

Alte retete recomandate:

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala