Pieptul de pui se taie, se sareaza si pipereaza, se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 15 minute. Intre timp, cat pui
Pieptul de pui se taie, se sareaza si pipereaza, se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 15 minute.
Intre timp, cat puiul este la cuptor, legumele se taie.
Cele 2 linguri de ierburi se amesteca cu cateva linguri de ulei da masline, vreo 4-5.
Dupa cele 15 minute de stat la cuptor, se scoate, se aseaza legumele pe deasupra.
Si se toarna amestecul de ulei cu ierburi.
Gata de bagat la cuptor pentru 30 de minute.
Se serveste cald.
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Pui cu ananas,
Piept de pui umplut cu rizotto ,
Papricas de pui cu smantana
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios