Prepelite fripte vanatoreste

Ingredientele necesare prepararii prepelitelor fripte vanatoreste sunt urmatoarele: prepelite, unt sau untura si sare.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 prepelite
  • 3 linguri unt sau untura
  • sare.

Mod de preparare

Se pune intr-un ceaun o lingura de untura si se lasa sa se infierbinte bine, apoi se asaza prepelitele frecate cu putina sare si se acopera ceaunul. La fiecare 2—3 min se intorc prepelitele. Dupa ce s-au rumenit frumos, se adauga 2 linguri de apa si se lasa sa fiarba inabusit la foc foarte mic 10—15 min. Cand sunt gata, se stropesc cu putin unt topit sau untura.


Se servesc fierbinti.

Alte retete recomandate:

Supa cu galuste

Placinta cu carne

Papanasi

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Bruschete cu branza de burduf si porumb

va invit la o portie de bruschete fierbinti si crocante.....

Bruschete cu branza de burduf si porumb
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide