Prepelita fripta invelita in slanina

Indepartreaza gatul perpelitelor. Spala si sterge perpelitele, indoaie aripile si gaureste pielea in asa fel incat sa poti introduce in diagonala cap

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 perpelite
  • 1 lingura maghiran
  • 1 lingura cimbru macinat
  • 1 lingurita lamaita macinata
  • 12 felii slanina fiarta
  • sare

Mod de preparare

Indepartreaza gatul perpelitelor. Spala si sterge perpelitele, indoaie aripile si gaureste pielea in asa fel incat sa poti introduce in diagonala capatul pulpelor. Presara interiorul cu sare si maghiran, iar exteriorul cu sare, cimbru si lamaita. Infasoara fiecare perpelita in felii lungi de slanina si fixeaza-le cu o scobitoare. Infige pe frigarui cate trei perpelite si prajeste peste jar, rotind frecvent.

Prepelitele pot fi servite cu cartofi aurii si sos de fructe sau cu o simpla salata.

Alte retete recomandate:

Castraveti bulgaresti

Cartofi la cuptor

Ciuperci la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert fursecuri cu musli, fara zahar

Daca tot am avut norocul de a degusta cerealele celor de la Green Sugar, m-am gandit sa pregatesc cateva fursecuri cu musli,...

Desert fursecuri cu musli, fara zahar
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala