Bucatile de praz, se curata de prima foaie, apoi se taie partea alba in bucati lungi de 7-8 cm. Se pun la oparit pana cand ies tuburile din interior.
Bucatile de praz, se curata de prima foaie, apoi se taie partea alba in bucati lungi de 7-8 cm. Se pun la oparit pana cand ies tuburile din interior. La umplut se folosesc doar acestea din urma. Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata si stoarsa, cu ceapa tocata si calita in 25 gr unt. Se amesteca bine tocatura cu sare, putin piper, verdeata tocata fin si cu oul. Se umplu tuburile mari de praz cu aceasta umplutura si se pun apoi la rumenit in 50 gr unt. Se aseaza apoi intr-un vas, se toarna deasupra vinul si sosul de rosii si se introduc in cuptorul incins, la fiert.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Placinta de dovleac Tocanita de pui
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios