Porumbei umpluti cu carne de vitel

Pentru porumbeii umpluti cu carne de vitel se curata porumbeii, se sareaza. Se umplu cu o umplutura facuta din carne de vitel tocata, paine muiata in lapte.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 porumbei
  • 150 g carne de vitel
  • 2 chifle
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Pentru porumbeii umpluti cu carne de vitel se curata porumbeii, se sareaza. Se umplu cu o umplutura facuta din carne de vitel tocata, paine muiata in lapte si stoarsa si ficatul de porumbel, toate date de doua ori prin masina si amestecate cu un ou, ceapa prajita in unt, sare, piper, patrunjel tocat. Se frig in tava cu unt.


Porumbeii umpluti cu carne de vitel se servesc cu o garnitura de legume.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post