Se curata porumbeii, se impaneaza cu bucati de sardele de Lisa, spalate si curatate de oase. Se pun intr-o cratita cu unt, si cu ceapa, morcov si patr
Se curata porumbeii, se impaneaza cu bucati de sardele de Lisa, spalate si curatate de oase. Se pun intr-o cratita cu unt, si cu ceapa, morcov si patrunjel, taiate felii. Cand au inceput sa se rumeneasca, se adauga o ceasca de zeama de carne, se potriveste de sare. Se acopera, se lasa sa fiarba inabusit si sa scada sosul. Cand sunt gata, se scot porumbeii, se aseaza, taiati in patru, pe farfurie, se toarna sosul deasupra, strecurat prin sita, dar apasand putin, ca sa treaca si din zarzavat.
Se serveste fierbinte.
Un aperitiv minunat pentru o seara de duminica in familie :), un blat grozav de bun asemanator cu cel de tarta dar totodata...
Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi