Porumbei inabusiti cu sardele de Lisa

Se curata porumbeii, se impaneaza cu bucati de sardele de Lisa, spalate si curatate de oase. Se pun intr-o cratita cu unt, si cu ceapa, morcov si patr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 porumbel la o portie
  • sardele de Lisa
  • unt
  • ceapa
  • morcov
  • patrunjel
  • zeama de carne
  • sare

Mod de preparare

Se curata porumbeii, se impaneaza cu bucati de sardele de Lisa, spalate si curatate de oase. Se pun intr-o cratita cu unt, si cu ceapa, morcov si patrunjel, taiate felii. Cand au inceput sa se rumeneasca, se adauga o ceasca de zeama de carne, se potriveste de sare. Se acopera, se lasa sa fiarba inabusit si sa scada sosul. Cand sunt gata, se scot porumbeii, se aseaza, taiati in patru, pe farfurie, se toarna sosul deasupra, strecurat prin sita, dar apasand putin, ca sa treaca si din zarzavat.
Se serveste fierbinte.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi

Un aperitiv minunat pentru o seara de duminica in familie :), un blat grozav de bun asemanator cu cel de tarta dar totodata...

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide