Porc Gong-Bao

Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Morcovul se spala, se curata, se clateste, se taie cuburi mari.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pulpa porc
  • morcov
  • pasta ardei iute
  • sos soia
  • supa de legume
  • sare
  • zahar
  • alune
  • amidon
  • castraveti
  • ulei floarea soarelui
  • ceapa verde
  • piper alb

Mod de preparare

Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Morcovul se spala, se curata, se clateste, se taie cuburi mari. Castravetele se spala, se curata de capete, se taie cuburi mari.

Sosul: pasta de ardei iute, sosul de soia, supa, sarea, zaharul, piperul alb se adauga la cuburile de morcov, porcul sote si alunele. Apoi se leaga cu amidon dizolvat in apa, dupa care se adauga cuburile de castraveti.
Se serveste fierbinte intr-un bol, alaturi de o garnitura de orez gratinat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare

Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide