Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Acestea se prajesc in ulei, adaugand ceapa taiata solzisori, putina sare si boiaua de ard
Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Acestea se prajesc in ulei, adaugand ceapa taiata solzisori, putina sare si boiaua de ardei. Se spala perele si se taie in sferturi, inlaturand casutele cu seminte. Din supa de carne,
miere, scortisoara, un praf de sare si boiaua de ardei se face un sos, care se adauga, impreuna cu perele, peste carnea de porc.
Se acopera vasul cu un capac si se Iasa sa fiarba inabusit timp de aproximativ 20 de minute.
Alte retete usoare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Anul acesta am vrut o porție mică de zacsucă cu ciuperci, deoarece era ptr prima dată când am preparat-o, dar s-a...
ZACUSCĂ CU CIUPERCI PLEUROTUS