Porc cu pere si sos dulce

Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Acestea se prajesc in ulei, adaugand ceapa taiata solzisori, putina sare si boiaua de ard

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g muschi de porc
  • 6 linguri de ulei
  • 2 cepe
  • o lingurita de boia de ardei
  • 2 lingurite de zahar
  • o lingurita de miere
  • 2 pere mari
  • o cana de supa de oase
  • scortisoara
  • sare

Mod de preparare

Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Acestea se prajesc in ulei, adaugand ceapa taiata solzisori, putina sare si boiaua de ardei. Se spala perele si se taie in sferturi, inlaturand casutele cu seminte. Din supa de carne,

miere, scortisoara, un praf de sare si boiaua de ardei se face un sos, care se adauga, impreuna cu perele, peste carnea de porc.

Se acopera vasul cu un capac si se Iasa sa fiarba inabusit timp de aproximativ 20 de minute.
Alte retete usoare recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors