Porc cu legume

Se taie carnea cuburi, si se prajeste repede la foc iute pana se rumeneste putin, se adauga ceapa taiata solzisori si legumele congelate si se caleste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc fara grasime
  • 2 cani de legume congelate (mix de morcorvi
  • mazare
  • porumb)
  • o ceapa mijlocie
  • ulei
  • usturoi
  • sare piper
  • Pentru garnitura: orez cu bobul lung

Mod de preparare

Se taie carnea cuburi, si se prajeste repede la foc iute pana se rumeneste putin, se adauga ceapa taiata solzisori si legumele congelate si se caleste in continuare la foc mic. Dupa ce s-au inmuiat legumele se stinge cu apa cat sa acopere compozitia si se fierbe pana scade la ulei. Dupa ce a scazut se adauga bulionul diluat, putin zahar(daca vreti), si usturoiul -dupa gust. Se lasa sa mai fiarba in sos 5-10 minute si presarati patrunjel.

Serviti cu orez fiert (simplu)

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide