carnea de porc taiata bucatele se pune la prajit in putin ulei, se condimenteaza cu condiment chinezesc si cand e prajita se scoate din ulei. In ulei
carnea de porc taiata bucatele se pune la prajit in putin ulei, se condimenteaza cu condiment chinezesc si cand e prajita se scoate din ulei.
In uleiul ramas se pun morcovii taiati feliute subtiri. Se calesc pana se moaie. Am pus si 100 ml apa, apoi am pus capacul si am lasat sa fiarba.
Se adauga ardeiul fasii, apoi se pune carnea de porc, se amesteca in continuare, se pune zaharul brun, sos de soia si piper.Se adauga ghimbirul taiat fasii.
Se pun alunele si stafidele si se amesteca. Apoi se potriveste de gust si se pune marar si patrunjel.
Intre timp orezul se pune la fiert in apa cu sare si putin ulei sa nu se prinda, cand e gata se pune capacul si se lasa cam 20 min sa se umfle in apa.
Pofta buna!
Reteta Porc cu alune si stafide a fost propusa de alinasirazvan pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de porc gasiti aici:
Porc Gong-Bao,
Chop Suey cu porc,
Porc exotic cu paste de wok
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios