Popiete din carne de porc

Carnea se spala, se taie felii subtiri, care se bat putin si se sareaza. Costita se taie felii in lungime. Castravetii murati se spala, se curata de c

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr carne de porc
  • 100 gr costita afumata
  • 50 ml ulei
  • 150 gr castraveti murati
  • 100 gr ceapa
  • 3 oua
  • 50 gr mustar
  • piper
  • sos brun
  • sare

Mod de preparare

Carnea se spala, se taie felii subtiri, care se bat putin si se sareaza. Costita se taie felii in lungime. Castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte si se taie in lungime. Ouale se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata si se taie felii in lungime. Ceapa se marunteste. Bucatile de carne se ung pe o parte cu mustar, se presara ceapa, se asaza felii de costita, castraveti si oua. Se presara piper si se ruleaza. Capetele rulourilor se prind cu scobitori. Se ung rulourile cu ulei, se adauga apa si se introduc la cuptor, circa 30 de minute. Se adauga sos brun, sare, piper si se continua fierberea circa 20 minute.
Se serveste cald, cu diferite garnituri.

Alte retete:

Rulada de porc

Ciulama de ciuperci

Curcan umplut

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide