Pollo alla Cacciatore este o reteta delicioasa. Cu sigutranta veti indragi aceasta reteta cu pui si rosii.
Pollo alla Cacciatore este o delicioasa reteta din pulpe de pui. Pentru a prepara aceasta mancare condimentam pulpele cu sare si piper si le sotam pana se rumenesc pe ambele parti in putin ulei de masline incins. Intre timp tocam ceapa, pisam usturoiul, taiem cubulete mici ardeiul si feliem maslinele. Daca pulpele sunt gata, le scoatem si le punem deoparte. In acelasi ulei calim ceapa cateva minute, apoi adaugam si usturoiul si mai lasam circa 1 minut sa se caleasca impreuna. Adaugam ardeiul, ciupercile, maslinele, cutia de rosii, frunza de dafin, cimbrul si oregano, condimentam cu sare si piper. Lasam sosul pe foc mediu cam 15-20 minute, dupa care punem pulpele de pui intr-un vas termorezistent cu capac, le acoperim cu sosul de rosii si dam la cuptorul preincalzit circa 45 minute.
Din nou trebuie sa aduc multumiri lui Bogdan (blogculinar.ro) pentru aceasta mancare incantatoare si plina de arome!
Pollo alla Cacciatore se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar deliciousflavours.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post