Placinta cu carne si sos de mustar

Placinta cu carne si sos de mustar este foarte buna. Pentru aceasta reteta va trebuie o foaie de placinta din comert.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o foaie de placinta
  • Compozitia:
  • 2 cepe
  • 200 g carne de vita
  • 200 g carne de porc
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • piure de cartofi
  • Sosul de mustar:
  • 2 linguri de mustar
  • 2 linguri de miere de albine
  • o lingura de ulei de masline
  • o lingura de verdeata tocata
  • 100 ml de vin alb
  • Piureul se face din:
  • 3 cartofi fierti
  • o lingurita de Knorr delicat
  • 150 ml de lapte dulce si
  • 3 catei de usturoi

Mod de preparare

Placinta cu carne este delicioasa. Pentru preparare avem nevoie de o  foaie de placinta din comert. O asezam pe o tava tapetata cu unt si faina, peste care asezam o compozitie facuta din 2 cepe tocate fin, pe care le punem la calit in putin ulei, adaugam 200 g carne de vita, 200 g carne de porc, sare, piper, 2 oua si piure de cartofi.  Invelim bine compozitia si dam tava la cuptor timp de 40-45 de minute.

Sosul se face din 2 linguri de mustar, 2 linguri de miere de albine, o lingura de ulei de masline, o lingura de verdeata tocata si 100 ml de vin alb. Piureul se face din 3 cartofi fierti, care se paseaza bine si se amesteca cu o lingurita de Knorr delicat, 150 ml de lapte dulce si 3 catei de usturoi tocat fin.


Dupa ce s-a copt, placinta se serveste cu sos de mustar.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala