Placinta cu carne si sos de mustar este foarte buna. Pentru aceasta reteta va trebuie o foaie de placinta din comert.
Placinta cu carne este delicioasa. Pentru preparare avem nevoie de o foaie de placinta din comert. O asezam pe o tava tapetata cu unt si faina, peste care asezam o compozitie facuta din 2 cepe tocate fin, pe care le punem la calit in putin ulei, adaugam 200 g carne de vita, 200 g carne de porc, sare, piper, 2 oua si piure de cartofi. Invelim bine compozitia si dam tava la cuptor timp de 40-45 de minute.
Sosul se face din 2 linguri de mustar, 2 linguri de miere de albine, o lingura de ulei de masline, o lingura de verdeata tocata si 100 ml de vin alb. Piureul se face din 3 cartofi fierti, care se paseaza bine si se amesteca cu o lingurita de Knorr delicat, 150 ml de lapte dulce si 3 catei de usturoi tocat fin.
Dupa ce s-a copt, placinta se serveste cu sos de mustar.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala