Pentru pilaf de pui simplu cu ceapa puiul se taie bucati, se pune intr-o oala mica, se toarna apa cit sa acopere carnea si cand da in clocot se adauga sare si ceapa.
Pentru pilaf de pui simplu cu ceapa puiul se taie bucati, se pune intr-o oala mica, se toarna apa cit sa acopere carnea si cand da in clocot se adauga sare si ceapa. Carnea nu trebuie trecuta din fiert. Se alege apoi orezul, se spala se usuca intr-un servet si se rumeneste usor in unt intr-o cratita. Se stinge orezul cu 3 pahare de supa strecurata in care a fiert puiul, se adauga apoi carnea de pui, se acopera cu capac si se da la cuptor sa fiarba la foc mic 25-30 minute. Pilaful nu trebuie amestecat cu lingura.
Inainte de a se servi la masa se pune deasupra o bucatica de unt proaspat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post