Se spala carnea si se pune la foc impreuna cu maruntaiele curatate si spalate. Carnea se pune intr-o oala mare, cu multa apa. Se scoate cand este fiar
Se spala carnea si se pune la foc impreuna cu maruntaiele curatate si spalate. Carnea se pune intr-o oala mare, cu multa apa. Se scoate cand este fiarta si se pune in oala in care fierbe orezul.
Orezul se spala, se pune cu o ceasca mica de ulei pe loc mic si se amesteca cu o lingura de lemn pana cand se aureste. Se stinge cu supa de gaina si se micsoreaza focul. Se pun boabe de piper, se sareaza pilaful si se lasa sa fiarba la foc mic, pe o tabla groasa. Nu se amesteca deloc, pentru ca boabele de orez se desfac. Se pune carnea peste orez cand acesta este pe jumatate fiert. Se presara cu verdeata tocata fin, cand pilaful este gata.
Se serveste cald.
Alte retete:
Pui libanez cu orez
Cartofi la cuptor
Tocanita de iepure
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios