Gaina se desface in bucati, iar carnea inafara de piept si ficat se pune la fiert in apa impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjel tocate marunt. Se p
Gaina se desface in bucati, iar carnea inafara de piept si ficat se pune la fiert in apa impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjel tocate marunt. Se potriveste la gust de sare si se fierbe totul pe foc mic. Dupa ce s-a fiert carnea, se scoate din supa si i se indeparteaza oasele. Orezul se spala si se pune pe foc cu 3,5 cesti de supa in care a fiert carnea. Se adauga apoi carnea, untul, sare, piper si se introduce totul in cuptor la fiert. Cand a scazut supa, orezul se gusta, daca nu este fiert se mai pune putina supa.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Placinta de dovleac
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios